Meld u hier aan: zondagsvieringen Sint-Jan
U kunt zich op deze pagina wekelijks vanaf vrijdagmorgen aanmelden voor de eerstvolgende zondagsvieringen op zondag 10 uur en 12 uur. Volgt u daarvoor de instructies op deze pagina.

  • Klik de link aan om in het reserveringssysteem te komen.
  • Kies de gewenste datum en de gewenste tijd en geef aan hoeveel tickets u wenst.
  • Vervolgens wordt gevraagd uw naam, mobiel nummer en e-mailadres in te vullen..
  • Na afronden van de reservering, ontvangt u een e-mail van Prioticket ter bevestiging (met uw ticket als pdf).
  • U kunt ervoor kiezen uw ticket van de aanmelding te ontvangen op uw smartphone. Voor de Close-app die u daarvoor nodig heeft, ontvangt u direct na aanmelden een SMS-uitnodiging. Als u de app al heeft geïnstalleerd, ontvangt u uw ticket automatisch in de app.

Het ticket - op uw smartphone of geprint - dient u mee te nemen naar de kerk.

Om dringen bij de deur te voorkomen, het vriendelijke verzoek om ruim op tijd aanwezig te zijn. Vijf minuten na aanvang van de H. Mis sluit de deur. Kom dus op tijd!! En denkt u eraan bij binnenkomst en verlaten van de kerk een mondkapje te dragen.


Mocht u zich hebben aangemeld en toch niet naar de viering komen, stuurt u dan een annuleringsmail aan secretariaat@mariajohannes.nl met vermelding van de dag en tijd van de viering. Wij kunnen de plaats dan weer vrijgeven. 
 
Mocht u problemen hebben met het aanmelden? Aarzel niet om de hulp van familie of vrienden te vragen.

Alle vieringen worden ook via de livestream op YouTube uitgezonden.

N.B: de luipoort onder de toren is gesloten in verband met restauratiewerkzaamheden. Voor de vieringen op zondag 10.00 en 12.00 uur is er alleen toegang tot de kathedraal via het zuiderportaal aan de Parade. Op weekdagen kunt u ook via de Mariakapel en het noordertransept de kathedraal betreden.
Vragen over dit onderwerp, Reageer dan hier