Collectegeld via bank of Givt-app
Givt
Omdat het niet mogelijk is in de Sint-Jan te collecteren, kunt u vanuit huis en in de Sint-Jan de parochie steunen door een bijdrage te doen via een overmaking op het bankrekeningnummer of via de Givt-app. Deze app kunt u installeren op uw smartphone. 

Door de maatregelen die genomen zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, mogen er geen collectes worden gehouden. Daarom vragen pastores en bestuur of u via het bankrekeningnummer van de parochie H. Johannes te ’s-Hertogenbosch een bijdrage wilt overmaken: NL 92 INGB 0002 5386 00. Ook kunt u gebruikmaken van de Givt-app. Lees hieronder meer over deze app. We zijn u zeer dankbaar voor uw steun.

Geven met de Givt-app
Met de Givt-app kunt u toch vanuit huis of ter plekke in de Sint-Jan, zonder contant geld te hoeven gebruiken of op zak te hebben, de parochie steunen met een bijdrage. Daartoe dient u eerst de Givt-app op uw smartphone te downloaden. U vindt de Givt-app in de Apple Appstore of de Google Playstore op uw smartphone. Onderaan vindt u ook rechtstreekse links naar de app.

Vanuit huis of in de kerk
Wanneer u vanuit huis doneert, kunt u in de Givt-app in de lijst kiezen voor Sint Jan 's-Hertogenbosch. Of u scant de QR-code onderaan de pagina. Deze QR-code vindt u ook op diverse plekken in de Sint-Jan zelf en in de Mariakapel met een korte aankondiging. Wanneer u met de Givt-app de QR-code scant, kunt u direct een bedrag intikken als steun aan de parochie.

Mocht u de app nog niet hebben geïnstalleerd en u scant de QR-code, dan verschijnt er een link om de app te downloaden en installeren. Dat gaat via een aantal stappen waarbij u o.a. uw e-mailadres en bankrekeningnummer ingeeft. Het is aan te raden thuis de app installeren. In een later stadium zal de app voor meer mogelijkheden in de kerk worden ingezet. De Givt-app wordt reeds in kerken, bij deurcollectes en evenementen gebruikt.

Dank voor uw steun
We hopen dat u de parochie Sint-Jan in deze moeilijke periode wilt blijven steunen met uw gebed, uw bezoek aan de Sint-Jan en ook met een bijdrage via de Givt-app. Pastores en bestuur zijn u zeer dankbaar.

Download met Google Play  Download in de App Store

Wanneer u onderstaande code met de Givt-app scant, kunt u direct een bijdrage aan de parochie doneren.

Givt

Mocht u niet met een app kunnen of willen werken, dan kunt u altijd via de bank een bijdrage overmaken op bankrekeningnummer van de parochie: NL 92 INGB 0002 5386 00.

Samengevat
  • Op uw smartphone zelf de Givt-app downloaden kan in de Apple Appstore of de Google Playstore
  • Via uw pc de Givt-app downloaden: www.givtapp.net
  • Een bijdrage overmaken zonder Givt-app kan op bankrekeningnummer: NL 92 INGB 0002 5386 00
Vragen over dit onderwerp, Reageer dan hier