Open avond 19 september
img
 
 
 
 
 
 
 
Nieuw seizoen van start
Geen afbeelding beschikbaar
Geen afbeelding beschikbaar
De R is in de maand en dat betekent dat we nu echt in het nieuwe seizoen zijn aangekomen. Komt u meedoen met een van de vele activiteiten of vieringen?  
Vaste Vieringen
Geen afbeelding beschikbaar
U vindt hier alle tijden van de vaste vieringen in de pastorale eenheid H. Maria en H. Johannes in 's-Hertogenbosch, Rosmalen en Empel.
Katholiek leven
Geen afbeelding beschikbaar
Wilt u uw kind laten dopen? Of gaat u trouwen? Zoekt u informatie over een uitvaart? Lees hier meer over sacramenten en bijzondere vieringen binnen het katholiek leven.
Over de Sint-Jan
Geen afbeelding beschikbaar

De Sint-Jan, ofwel voluit de Kathedrale Basiliek van de H. Johannes Evangelist, is de thuiskerk van de bisschop maar ook parochiekerk en het thuis van de Zoete Moeder van 's-Hertogenbosch.

Op deze pagina vindt u als bezoeker of kerkganger de belangrijkste informatie over dit monumentale kerkgebouw.

Probeer de Alpha-cursus vanaf 19 september

Waarom hebben al meer dan 24 miljoen mensen een Alpha gevolgd? Waarom gebeurt dat op meer dan 500 plekken in Nederland? En waarom organiseert onze parochie al voor de 24e keer een Alpha-cursus? Kom vrijblijvend naar de open avond op dinsdag 19 september 2017 om 19:00 uur en ontdek het zelf! Jong of oud, gelovig of niet-gelovig, vragen of twijfels, u bent van harte uitgenodigd.

Zoeken