Voor kinderen
In een aantal kerken in onze parochie wordt tijdens de zondagse Eucharistieviering kinderwoorddienst gehouden.

Kinderwoorddienst

In diverse kerken binnen de pastorale eenheid is er geregeld kinderwoorddienst. Link naar Kinderwoorddienst

KISI club

Elke eerste zondag van de maand is er in de huiskamer naast de Lucaskerk te 's-Hertogenbosch KISI Club voor alle kinderen vanaf 5 jaar. We verzamelen om 9.15 uur in de huiskamer. Aansluitend mogen de kinderen meezingen in de mis om 11.00 uur. 

Tijdens de KISI Club krijgen de kinderen een lied aangeleerd. We dansen en zingen, volgen catechese en kijken naar toneelstuktjes, zodat spelenderwijs tijdens elke bijeenkomst een aspect van het geloof aan bod komt.

Broertjes en zusjes van kinderen die (tegelijkertijd) de Communievoorbereiding volgen, sluiten gratis aan; voor overige kinderen wordt een bijdrage van 2 euro per keer gevraagd.

Van harte welkom!


Kinderen bidden voor Kinderen

Een belangrijke activiteit is de jaarlijkse kindermiddag op de eerste zaterdag van oktober van Kinderen bidden voor Kinderen.
Kinderen leren hoe ze bij Maria door de rozenkrans kunnen bidden voor zieke kinderen. Kinderen bidden voor kinderen is inmiddels een landelijke organisatie met activiteiten, materialen en tips voor gezin en parochie. Kijk op de website voor meer informatie: www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

 

Vragen over dit onderwerp, Reageer dan hier
KISI-club vanaf zondag 4 oktober in de Lucaskerk
Wil je nieuwe vrienden leren kennen en met hen een klein avontuur beleven? En wil je God (beter) leren kennen? Kom dan naar de KISI-club!